FIRE ALLSIDIGE SOMMERKJOLER

Annonse i samarbeid med Bubbleroom

6X5A3425fxl

Jeg synes det har vært så deilig med de fine soldagene vi har hatt i det siste. Det er litt kaldt men jeg kjenner likevel at våren er på vei. Med våren så kommer det også flere festligheter som 17. mai, bryllup og hyggelige vennefester. Jeg blir i hvert fall mye mer sosial på denne tiden av året.

Jeg har funnet noen favoritter hos Bubbleroom som passer perfekt til både bryllup og andre anledninger hvor man vil pynte seg. Og det aller beste er at de er budsjettvennlig. De har et kjempestort utvalg av kjoler og jeg har lagt min elsk på blomsterprint i år. Det er passe romantisk, pent og avslappet.

linje

6X5A3568fxl

6X5A3615fxl

Denne blomsterkjolen fra Happy Holly er kjempefin til for eksempel bryllup. Jeg synes kjolen er så fin på og den er samtidig litt avslappet. Den er i deilig viskose så den er myk og faller litt tungt.

6X5A3488fxl

Jeg har pyntet den opp med et par store øredobber, høye hæler og en fin veske. Det beste med kjolen er at man også kan bruke den til flere anledninger for den kan enkelt pyntes opp eller ned. Du finner kjolen her.

linje

6X5A3789fxl

Denne kjolen fra Goddiva er helt genial for den kan transformeres til flere forskjellige kjoler. Den kan knytes på veldig mange ulike måter, alt fra stroppeløs til halterneck. Jeg synes den er helt fantastisk i rødt men den kommer også i mange andre farger.

6X5A3802fxl

6X5A3684fxl

Jeg vet det er en gammel regel som sier at man ikke kan bruke rødt i bryllup men jeg vet det er flere bruder som går bort fra dette. Siden den kan knytes på så mange måter er det en kjole som kan brukes mye. Den er også perfekt å ha med i kofferten på ferie, da har man flere antrekk i et plagg. Du finner kjolen her.

linje

6X5A3405fxl

Blonder er en sikker vinner i klesskapet mitt året rundt og spesielt på sommeren. Jeg liker det romantiske preget og er veldig glad i rosa. Den er også superfin bak!

6X5A3340fxl

6X5A3366fxl

Denne vil jeg kunne bruke til både sandaler, sneakers og hæler! Kjolen er fra Chiara Forthi og du finner den her.

linje

6X5A3302fxl

Så til min store favoritt fra AX Paris. Jeg elsker alt ved denne kjolen; mønsteret, knytingen, lengden og ermene. Det er så fint at den er litt lengre bak enn foran.

6X5A3282fxl

Jeg synes kjolen er så flatterende på og veldig allsidig. Denne vet jeg kommer til å bli mye brukt i løpet av våren og sommeren. Du finner den her.

Hvilken var din favoritt?

12 comments

 • Kjempefine alle sammen <3 Lurer sånn på hvilket kamera/objektiv du bruker og hvor du redigerer bildene dine?

  Lurer også på hvilke krølltang du bruker?

  Mange spørsmål, men hadde blitt utrolig glad for svar! 🙂 Ha en fin kveld videre. Stor klem fra fast leser.

 • Åå, så utruleg fine alle sammen!
  Eg skal i bryllup i sommer, har en mørkeblå michael kors kjole eg kun har gått med en gang som eg tente eg skulle bruke, men blir veldig frista til å kjøpe en mønstrete fargerik kjole!! Du bare strååler, og du kler jo ALT! 🙂

  • Tusen takk, fine Regine <3 Den mørkeblå Michael Kors kjolen høres jo kjempefin ut også! Håper du har det fint 🙂

 • Wow, så delikate? tror jeg må bestille den rååååsa?
  Bruker du bh under den eller hvordan løser du det med åpen rygg?
  Takk for vårlig inspo når vi i oslo våkner til snø?

  • Hei Kristin! Tusen takk <3 Jeg hadde ikke BH under, og jeg synes det gikk fint pga stoffet. Jeg vet det finnes BH-er som er tilpasset åpen rygg 🙂

 • Nydelige kjoler!!

  Hva tenker du om bruk av BH med den røde kjolen? Er det mulig? Jeg vet nemlig ikke om jeg ville vært komfortabel uten, men ellers var den helt fantastisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *