I PARIS MED HUAWEI

Annonse i samarbeid med Huawei

Da har jeg kommet hjem fra nok en fantastisk tur til Paris. Som dere kanskje har fått med dere på Instagram så har jeg startet et samarbeid med Huawei! Denne turen var en kjempefin måte å bli bedre kjent med merket og de som jobber i Huawei Norge.

Jeg reiste ned til Paris på søndag kveld og mandag var det fotoshoot med Huawei og den nye telefonen P20 Pro. Lanseringen var ikke før dagen etter så det var veldig gøy å få ta en liten titt før alle andre. Jeg gleder meg veldig til å dele resultatet fra shooten, det blir både bilder, videoer og gifs for å vise noen av hovedfunksjonene til telefonen. Det blir noe litt annerledes og veldig kult.

6X5A3253fxl

6X5A3258fxl

Tirsdag var det klart for den store lanseringen av Huawei P20 Pro på Grand Palais i Paris. For en fin location! Det var en stor scene i midten av det store lokalet hvor Richard Yu, administrerende direktør for Huawei, presenterte den nye telefonen. Dette er min første tech-lansering og det var så gøy! Man får en helt annen forståelse for produktet og kjenner på energien til de som har vært med på å skape det.

IMG_1922fxl

6X5A3230fxl

Sånn jeg har forstått det så yter Huawei P20 Pro bedre enn de fleste smarttelefoner på markedet på alle områder men det er virkelig noe unikt med kameraet. Det er også en av de viktigste funksjonene for min del. I samarbeid med Leica så har de utviklet et kamera med tre linser. Det gjør at man fanger mer lys, bedre farger og flere detaljer, også under krevende lysforhold. Bildene blir virkelig superfine.Vi fikk se noen imponerende eksempler under presentasjonen og etterpå kunne vi få teste de ulike funksjonene selv. De hadde satt opp ulike stasjoner hvor vi kunne teste alt fra bildestabiliseringen til nattmodus.

6X5A3189fxl

6X5A3192fxl

6X5A3181fxl

De har også gjort selfie-kameraet til det beste på markedet med hele 24 megapiksler. Jeg har selvfølgelig testet det og synes det lever opp til forventningene. Det blir lyst, skarpt og detaljert uten å være kornete eller grovt. Hudtonen blir veldig fin og den klarer å få frem detaljene i øynene. Så kan du faktisk velge om bildene skal lagre seg speilvendt, altså slik du ser det på skjermen. En liten funksjon som kanskje er ubetydelig for noen men som jeg setter stor pris på.

fbt

6X5A3267fxl

Jeg skal ikke gå inn i alle detaljene på telefonen men jeg må nevne Master AI, en utrolig innovativ funksjon som bruker kunstig intelligens for å hjelpe deg ta vakre bilder. Telefonen gjenkjenner det du tar bilde av og justerer kameraet deretter for at bildene skal bli bedre. Telefonen ser om du tar bilde av en katt, mat eller en bukett med blomster. Master AI vil også hjelpe til med å ta bedre bilder i mørket.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg synes telefonen leverer på både design og funksjon. P20 Pro ser så fin ut, jeg har den i fargen Twilight Jeg er synes det er veldig stas å få jobbe med Huawei videre i 2018 og jeg gleder meg til å vise dere mer av telefonen. Legg igjen en kommentar hvis det er noe spesielt dere er nysgjerrige på!

Les mer om Huawei P20 pro her.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *