VAKRE VÅRNYHETER FRA LAGUNEN

Annonse i samarbeid med Lagunen

6X5A2997fxl

Jeg har vært innom Lagunen og funnet mine vårfavoritter! Lagunen er et senter med veldig mange bra butikker, det er med andre ord mye fint å finne. Settet jeg har på meg er fra H&M og det er masse ruter i trendbildet denne våren. Jeg synes også jakken passer perfekt over et par jeans og en enkel t-skjorte.Butikken Infinity har tatt inn det nye norske merket Maud og t-skjorten er perfekt til å gjøre dette rutete settet litt mer vårlig.

6X5A2999fxl

MINE FAVORITTER 
Produkter_Lagunen_Vårfxl
1. Pia Tjelta har kommet med kleskolleksjon og det er så mye fint. Denne vakre blusen vil jeg bruke til lyse bukser eller jeans. Blusen fant jeg hos Infinity og de har mange flere plagg fra Pia Tjelta kolleksjonen.

2. Jeg liker å skifte parfyme etter sesong. Gucci Bloom ble lansert i fjor høst og den preges av hvite blomster som jasmin og tuberose som sammen med toner av tre gir en både fyldig og feminin følelse. Både moderne og klassisk. Denne finner du hos Vita Exclusive
3. Når våren kommer så bruker jeg mye mer armbånd. Dette armbåndet fra Arts & Crafts er klassisk og enkel så det vil gå til det meste.

4. Denne lekre kjolen fra Selected Femme er kjempefin alene eller over et par jeans. Selected Femme har en egen butikk på Lagunen og der var det så mange fine vårnyheter.

5. I hverdagen er jeg så glad i å bruke øreringer i gull. Disse fra Arts & Crafts er akkurat passe store og jeg liker veldig godt tykkelsen.

6. Totême sine silkeskjerf er fantastisk fine og nå har de blitt oppgradert med et lite hull i det ene hjørnet. Det gjør det enda lettere å style det på en fin måte. Toteme silkeskjerf Venezia Scar finner fant jeg hos relativt nye Autrement Store.

7. Clarins lanserte tidligere i år SOS Primer. Den kommer i seks ulike farger og jeg har lagt min elsk på Peach og Green. Peach vil jevne ut huden og dekke over mørke partier og synlige blodårer, mens Green vil dekke over rødheter. Perfekt å bruke alene eller under en lett foundation. Finnes hos Vita Exclusive.

8. I år har jeg lyst på et par Ray Ban Octagonal. Denne varianten er litt annerledes og følger motebildet med den smalere fasongen.

9. Autrement Store er et veldig spennende tilskudd til Lagunen. De har også Ganni som er en av mine favorittmerker. Denne lange knytekjolen vil være kjempefin til hverdags over et par jeans og en t-skjorte, eller alene til bursdager eller kanskje 17. mai.

10. Jeg samler på de små sminkeveskene fra By Malene Birger og Ysatian Beauty Box tror jeg blir mitt neste kjøpt. Oppbevaring av skjønnethsprodukter blir så mye lettere og jeg elsker å ha orden i skjønnhetsproduktene når jeg er på tur. Denne finner du hos Infinity.

11. Levis sine 501 Skinny blir nå erstattet med Wedgie Straight-modellen. Den er litt mer flatterende rundt smekken og er løsere på beinet. Levis er flinke på plasseringer av lommer bak så denne er veldig flatterende. Denne fant jeg hos Carlings.

6X5A3021fxl

Er du ute etter å investere i en lekker veske så kan jeg anbefale deg å ta turen innom Autrement Store på Lagunen. De har alt fra klassiske Mulberry og spennende Loewe. Jeg falt pladask for denne rosa vesken fra Loewe. Fargen er også en Limited Edition som er vanskelig å få tak i.

6X5A2901fxl

Jeg elsker at Pia Tjelta har kommet med en egen kolleksjon. Hun lager flotte feminine plagg som er veldig flatterende. Denne hvite blusen vil bokstavlig talt gå til alt denne våren. Infinity har kjoler og bluser fra kolleksjonen som du ikke vil gå glipp av.

6X5A3060fx

SKJØNNE NYHETER

Jeg synes alltid det er like spennende med vårnyhetene fra de ulike skjønnhetsmerkene. YSL har lansert en ny flytende matt leppestift Tatouage Couture. Den sitter ekstremt godt på leppene og er veldig godt pigmentert.

Det er på tide å kvitte seg med den gustne vinterhuden og da kommer Helena Rubinstein sin nye eksfolierende maske veldig godt med. Powercell Anti-Pollution Mask renser, eksfolierer og gir huden fukt. Akkurat det jeg trenger etter en lang vinter!

Dior har lansert en serie med Capture Youth serumer og min favoritt er Glow Booster. Det er et vannbasert serum som inneholder glykolsyre og vitamin C. Jeg synes serumet gir masse glød til huden og den har en silkemyk tekstur egner seg veldig godt under andre produkter.

Er du like glad i franske vipper og søte macroner som meg så kommer du til å elske Lancôme sin nye rouge. Den kommer i et sett med en rouge og en påføringsvamp. Lancome Le Teint Macaron har en fløyelsmyk puddertekstur og gir en frisk farge i kinnene.

Du finner alt hos Vita Exclusive på Lagunen.

Se flere vårnyheter i Lagunen sitt vårmagasin som kommer ut 14. april!

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *