BONJOUR PARIS

Jeg er i tilbake i vakre Paris. Jeg er her med en ny og spennende samarbeidspartner. Det er en stor lansering her i morgen og i dag skal jeg på shoot med merket. Jeg har spist litt frokost på sengen og testet ut en ny ansiktsmaske fra Lancome i samme slengen. Mitt triks til å få masse glød i ansiktet før en viktig dag er å ta en sheet mask. Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask er helt fantastisk. Huden ser litt fyldigere ut og skjuler en stresset hud fra gårsdagens flyturer.

Følg med på Instagram for å se hvem jeg skal jobbe med i 2018!

1 Comment

  1. March 27, 2018 / 11:06 am

    Så fine bilder <3 elsker hvor mye du oppdaterer bloggen for øyeblikket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>