NUXE SPA I MARRAKESH

Annonse i samarbeid med Nuxe

Da jeg var i Marrakesh så besøkte jeg fantastiske Spa Nuxe på Villa des Orangers. Omgivelsene og behandlingen var helt fantastisk. Jeg tok en klassisk massasje og før behandlingen fikk vi besøke Hammamen. Den hadde et deilig bad, badstu og dusj. Selve massasjen var veldig deilig og avslappende. Massøren brukte Nuxe sin Huile Prodigeuse Oil og huden ble silkemyk etterpå.

Nuxe har spa over hele verden og det kan virkelig anbefales å ta et besøk når du er på ferie. Du finner en oversikt over alle Nuxe Spa her.

Nuxe har også kommet med en ny hudpleieserie som heter Crème Fraîche. Den består av produkter til ansiktet som gir masse fukt, beskytter mot forurensning og andre stressfaktorer. Jeg brukte Nuxe Crème Fraîche 48HR fuktighetskrem normal hud, Nuxe Crème Fraîche 48HR Hydration Booster serum og Nuxe Crème Fraîche 48HR SOS ansiktsmaske på turen min til Marrakesh. Nå er det 30 % på Nuxe hudpleie hos Apotek 1, du finner de her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *