EL FENN

6X5A2646fxl

6X5A2625fxl

Er det et sted jeg vil anbefale deg i Marrakesh så er det riaden El Fenn. Vi prøvde å bestille et rom på El Fenn men vil man ha det til en ok pris så lønner det seg å være tidlig ute. Selv om du ikke bor på El Fenn så bør du ta turen innom. Innredningen og bygget er utrolig flott, de har en vakker takterrasse hvor man kan spise lunsj og en superkoselig restaurant for middag.

6X5A2667fxl

6X5A2627fxl

Vi dro dit først for lunsj og når der var så bra så endte vi opp med å spise middag der en av kveldene også. Maten var helt fantastisk, kanskje den beste opplevelsen vi hadde der nede.

6X5A2612fxl

6X5A2644fxl

Kjolen jeg har på meg kjøpte jeg faktisk i en butikk som ligger i første etasje. De hadde veldig mye fint av både interiør og klær, det var dessverre ikke lov å ta bilder i butikken. Kjolen er en moderne variant av den klassiske kaftanen. Jeg hadde ikke planlagt å shoppe på turen men jeg var solgt da jeg prøvde den på. Den er i 100 % lin så den kommer til å være så deilig på sommeren. Så er det jo hyggelig å ha med seg noe som et minne fra en fin tur.

2 comments

  • Nydelig kjole! Ser ut som du har hatt en fantastisk tur 🙂 Marrakesh har alltid vært på to-do lista mi, håper det blir en dag. God helg til deg.

  • HI!

    I was wondering, where is the store første etasje?

    You look Lovely on theese photos. Love the dress/kaftan!!!

    Best regards

    Johanna Luukkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *