KLASSISK VOLUM MED MOROCCANOIL

Annonse i samarbeid med Moroccanoil
6X5A2754fxl

Jeg har alltid vært glad i masse volum i håret, men med mitt tunge, glatte hår så har det ikke alltid vært så lett å få til. I fjor høst så spilte jeg inn noen hårvideoer med Moroccanoil og da lærte deres Globale Ambassadør, Antonio Corral Calero, meg hvordan jeg skal føne det med en rundbørste hjemme for å skape den klassiske blow-dry frisyren. Jeg synes håret blir så fint når man føner det med rundbørste og jeg har blitt helt hektet. Håret får et lite løft ved roten og tuppene får en veldig fin og myk bue. Så er det veldig viktig å bruke gode produkter så man beskytter håret og får frisyren til å vare lenge.

6X5A2765fxl

Jeg synes resultatet blir best når jeg vasker håret med en volumserie. Moroccanoil Extra Volume Shampoo & Balsam føler jeg gir volum og fylde uten at det går utover pleien. Håret mitt blir lettere å style og får en naturlig fylde. Så bruker jeg den klassiske oljen Moroccanoil Treatment Light i lengdene mine. Jeg var redd for å bruke olje i håret i så mange år før jeg skjønte at det er ulike oljer for ulike hårtyper. Moroccanoil Treatment Light er perfekt for nordisk hår da den er 40% lettere sammenlignet med orginalen og den passer bedre til blonde hårfarger. Denne gir det perfekte grunnlaget for hårstylingen siden den tilfører pleie og gjør det lettere å forme. Jeg synes også det tørker fortere.

6X5A2722fxl

6X5A2730fxl

For å gi ekstra volum i lengdene så bruker jeg Thickening Lotion. Jeg har mye hår men det er typisk nordisk med tynne hårstrå. Thickening Lotion utvider hvert enkelt hårstrå og skaper dermed en unik fylde til håret. For å gi røttene mine et løft så sprayer jeg Root Boost. Den styrker håret og gjør det tykkere ved roten. Jeg synes også at den gir litt tekstur så det blir lettere å jobbe med.

6X5A2736fxl

6X5A2726fxl

I videoen under så kan du se hvordan jeg bruker rundbørsten til å føne det tørt. Med litt øvelse så blir det kjempeenkelt! Hvis jeg har dårlig tid og vil jukse litt så bruker jeg bare tid på fronten og det øverste laget.

Håper dere liker videoen!

Les mer om produktene fra Moroccanoil her.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *