JEG ER TILBAKE

6X5A1562fxl

Jeg er vel hjemme fra Marrakesh og jeg tok en liten uplanlagt pause fra bloggen. Det har vært en fantastisk tur som har gitt meg mange fine opplevelser og minner. Jeg kan noen ganger ha behov for å la ting fordøye litt før jeg deler de. Jeg håper ikke dere er lei Marrakesh for jeg har fremdeles så mye jeg vil vise dere fra turen. Jeg vil også lage et innlegg med noen reisetips!

På vei hjem så reiste jeg til Paris med Sensai og det var også en minneverdig opplevelse. Jeg fikk delta på Sensai sin årlige middag og snakket om hvordan jeg jobber som Influencer med brands. Det var kjempespennende og hvis det er interessant deler jeg gjerne litt av det med dere også.

6X5A1586fxl

Selv om jeg ikke har oppdatert så har jeg jobbet med andre prosjekter, blant annet for Lagunen Storsenter i Bergen. I vårutgaven til Lagunen sitt magasin så deler jeg mine favoritter fra deres butikker.  Når jeg var i Marrakesh hadde jeg også to samarbeid som jeg lagde video med og den første kommer allerede i dag.

6X5A1597fxl

Den fine kjolen jeg har på meg er fra By Timo og vesken kjøpte venninnene mine på markedet i Marrakesh. Den er så søt! Nå må jeg hive meg i bilen og kjøre inn til byen for å få gjort litt ærender. Vi sees snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *