FLOWER POWER

6X5A1631fxl

6X5A1662fxl

6X5A1692fxl

6X5A1801fxl

6X5A1823fxl

6X5A1839fxl
Drømmekjolen fra By Timo i fantastiske Marrakesh, det kan nesten ikke bli bedre. Marrakech leverer til de grader og jeg kommer garantert til å reise tilbake. Nå har vi to fulle dager igjen før vi reiser hjem og de skal nytes til det fulle. Vi spiste lunsj på takterrassen til El Fenn i går og det var en av de beste matopplevelsene vi har hatt. Stedet var så vakkert, folk var så hyggelige og maten var fantastisk. Vi skal tilbake for å spise middag der i kveld.

Jeg synes By Timo har så mye vakkert og de er flinke på kvinnelige former. Jeg håper det blir en anledning denne våren/sommeren til å bruke denne kjolen. Skal du i bryllup er det verdt å ta en titt på By Timo.

Kjolen er lånt fra By Timo

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *