GRATULERER MED DAGEN

IMG_0110fxl

IMG_0112fxlGratulerer med kvinnedagen! I dag har vi vært på Jardin Majorelle og YSL Museet. Det var en kjempefin utstilling med noen av de ikoniske plaggene til YSL. Blant annet Le Smoking. I 1966, når det ikke var helt stuerent for kvinner å bruke bukser, så kom Yves Saint Laurent med Le Smoking, en dress som for kvinner som raskt ble ikonisk. Så det var på en måte veldig passende å være innom der på selve kvinnedagen.

Jeg har på meg en nydelig dressjakke fra By Malene Birger. Den er så fin på, jeg elsker den skulpturelle midjen. Buksene er fra H&M, sko fra Zara og øredobber fra Miss Mathisen. Nå skal vi på middag og kanskje kose oss med litt godt i glasset. Det er faktisk veldig få steder som serverer alkohol her, så der må man være obs hvis man vil ha vin til maten.

Jeg forsøker å filme litt mens vi er her og planen er å lage en vlog fra reisen. Er det noe spesielt dere ønsker å se?

2 comments

  • Heisann. Vis du skulle valgt en primer som gir masse glød hvilke produkt vil du anbefale da? Kan jeg også spørre om hvilke hudprodukt/sminke produkt du er mest fornøyd med som gir masse glød?
    Klem?

  • God kveld. Jeg tror jeg gikk litt kokko i kommentarfeltet i forrige innlegg. Blir litt sånn når skriver engelsk av en eller annen grunn. Du kan slette det hvis du vil. Alt det engelske. Jeg ville vel kanskje bare takke for å minne meg på noe. Dette med identitet, men det er så vrient å forklare hvorfor dette er så viktig for meg å forstå det. Er ikke det det kvinnedagen handler om også? IdentitetDet forholdet du har til søstrene dine er forresten veldig inspirerende. Håper du får en fin kveld. PS: Kunne du si noe til lillesøstren din når du møter henne? Måten hun pratet om musikk engang fikk meg til å innse noe veldig viktig om hvordan følelser fungerer. Igjen, jeg vet det virker rart å ikke vite hva sånne ting er, men jeg visste det genuint ikke. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *