TRYGG BAK RATTET

ANNONSE
Innlegget er skrevet i samarbeid med Hyundai6X5A0810fxl

Nå har jeg hatt gleden av å kjøre i bilen min helt alene i to uker. Ikke bare er den fin men den har så mange smarte funksjoner! Lite visste jeg for tre uker siden at rattvarme kom til å bli en av de store gledene i hverdagen.

Som du kanskje har fått med deg så har jeg fått meg min helt egen Hyundai KONA. Den har akkurat kommet på markedet og den er helt rå.

6X5A1024fxl

Da jeg begynte å øvelseskjøre så må jeg innrømme at jeg var litt redd. Jeg var redd for å gjøre noe feil, kjøre utrygt, ikke få med meg alt og skape en farlig situasjon. Det var først etter jeg fikk lappen og kjørte litt alene i bilen min at jeg begynte å få en ordentlig trygghetsfølelse. Jeg synes rett og slett det ble kjempegøy å kjøre! Mye er nok takket være bilen og alle sikkerhetsfunksjonene. Jeg føler meg trygg, sitter godt og har en god oversikt fra bilen.

Jeg husker at en av de tingene jeg synes var ekkelt da jeg begynte å kjøre var å ta øynene vekk fra veien da jeg skulle sjekke farten. Hyundai KONA har et Head Up Display hvor jeg kan se farten, fartsgrensen på gjeldende vei, navigasjonsdetaljer og advarsler. Jeg trenger ikke å ta øynene bort fra veien for å se de aller viktigste detaljene for kjøringen krystallklart foran meg. Helt genialt.

6X5A1092fxl

Bilen hjelper meg også til å ha full kontroll over blindsonene med en egen varsler, kryssende trafikk hvis jeg rygger, filskifte og den har en automatisk nødbremsassistent for fotgjengere. Det er klart at det er fullt mulig å kjøre trygt uten ekstrafunksjoner men det gjør det så mye lettere. Jeg tror at når man tar lappen i en voksen alder bryr man seg litt ekstra om sikkerhet.

6X5A0951fxl

Nå som jeg har begynt å slappe mer av bak rattet og koser meg på veien så er det jo obligatorisk med god musikk når man kjører. Takket være Apple CarPlay så kobler iPhonen min seg automatisk til bilen min når jeg setter meg inn (den fungerer på samme måte med Android). Jeg spiller musikk fra favorittlistene mine og jeg kan veldig enkelt skifte sanger og justere volum på rattet i tillegg til skjermen. Det er også veldig enkelt å ringe og ta i mot telefoner som går over høyttalerne. Veldig enkelt og veldig trygt.

6X5A0973fxl

6X5A0983fxl

Det som også er helt genialt er den trådløse laderen! Jeg har gjort det til en vane å legge iPhonen på platen og den lader mens jeg kjører. Jeg bruker telefonen min ekstremt mye og jeg gikk nesten alltid tom for strøm. Nå er det ingen problem og jeg trenger ikke å ha med meg en ladebank i vesken.

6X5A1053fxl

6X5A1050fxl

Bilen min har gitt meg en veldig trygg og behagelig erfaring på veien, og det er spesielt behagelig med rattvarme. Les mer om bilen på Hyundai sine egne sider her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *