TREND: TRANSPARENTE DETALJER

Kaia-Gerber-Runway-at-Chanel-Fashion-Show-in-Paris-France-PFW-October-03-2017-4fcl
Transparente vesker og sko i plastikk har blitt sett på blant annet Chanel sin SS18 visning og på flere moteprofiler under moteukene. Det er trygt å si at det kommer til å bli en tendens denne våren. Jeg synes det er så fint med transparente detaljer og her er noen av mine favoritter:Transparente favoritter

 

1. Steve Madden Clearer // 2. Valentino solbriller // 3. Burberry PU Trench Coat // 4. Helmut Lang The Lucite Tote // 5. Jeezy Mule Heel Clear // 6. Steve Madden Cheers // 7. Gianvito Rossi Helmut Ankle Boots // 8. Maison Margiela Waist belt // 9. Won Hundred Shopping Bag // 10. Jeezy PVC Pump In Clear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *