5 TING JEG VIL GJØRE I MARS

6X5A1235fxl

Da var endelig mars her og det er offisielt vår. Selv om det er veldig kaldt om dagen så er det deilig å kjenne på de lysere dagene. Jeg kjenner at det er så godt for kropp og sinn. Våren må være min favorittårstid<3 Her er 5 ting jeg vil gjøre i mars:

1. Gå turer i skog og fjell. Det er så viktig å komme seg ut i naturen, godt for hodet og godt for kroppen. Jeg har vært alt for lite ute denne vinteren. Merkelig nok så blir det lettere når man har bil. Da er det så mye lettere å kjøre til alle de fine turområdene i Bergen. Vi reiser til fjellet i morgen så det blir en fin start.

6X5A1247fxl

2. Rydde i klesskapet og kanskje rydde generelt. Ta en skikkelig vårrengjøring i alle skuffer og skap. Jeg tror ikke det er bra å ha for mange ting og det skaper bare rot.

3. Reise. Jeg skal til Marrakesh neste uke og det blir veldig spennende. Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit og jeg gleder meg til å oppleve kulturen, maten og arkitekturen. Det blir kanskje noen andre turer denne måneden så det blir spennende. Jeg elsker å reise. Det gir så mye inspirasjon!

6X5A1261fxl

4. Starte dagen riktig. Jeg husker at mamma startet dagen med noen yogaøvelser når jeg var liten. Jeg har lyst til å gjøre det samme og jeg skal plukke meg ut to-tre øvelser som jeg skal prøve å gjøre daglig.

5. Drikke nok vann. Jeg er så dårlig på dette. Noen som har noen gode tips? Jeg starter riktig på morgenen men så glemmer jeg det utover dagen. Jeg er sikker på at jeg er ekstra trøtt mot slutten av dagen på grunn av mangel på vann.

2 comments

  • Kjøp en fin vannflaske. Fyll den med vann og sett i kjøleskapet om morgenen. På den måten har du iskaldt vann lett tilgjengelig. Og kan ta noen slurker jevnt og trutt. Har jeg noen ærender tar jeg flasken med i bilen eller veska. Og så skal den være tom før kl 15. Drikke til måltidene kommer i tillegg. Funker veldig bra for meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *