COLD AS ICE

6X5A1151fxl

6X5A1127fxl

6X5A1133fxl

6X5A1168fxl
I dag var det kaldt! Jeg bommet litt på antrekket og hadde alt for lite klær på meg. Heldigvis hadde jeg en god og varm kashmirgenser og ullsokker på meg, det var nok redningen. Denne genseren er fra det norske merket Wild Wool og har vært så mye brukt denne vinteren. Kashmiren er så myk og god mot huden så jeg trenger ikke å ha noe i mellom. Og så elsker jeg den fine beige fargen.

Jeg startet dagen med en bilvask og hadde min aller første maskinvask. Jeg var litt redd for å gjøre noe galt men det gikk veldig fint. Bilen ble glitrende ren og det varer vel i ca 2 dager. På mandag reiser jeg til Oslo og tirsdag går turen videre til Marrakesh! Jeg gleder meg så mye til å oppleve den vakre byen og du må gjerne komme med noen tips til hva som bør sees og hvor man bør spise.

Kåpen min er fra Lexington, bukser fra Dagmar, veske fra Mulberry, øredobber fra Jane Kønig og solbriller fra Zara.

5 comments

  • I together with my buddies came checking out the good items from your site then suddenly developed an awful feeling I never expressed respect to the website owner for those secrets. These guys were as a result passionate to study all of them and have in effect absolutely been tapping into those things. Thank you for really being so kind and then for deciding on this form of beneficial things millions of individuals are really wanting to learn about. My honest regret for not expressing appreciation to earlier.

  • you’re really a good webmaster. The site loading pace is amazing. It seems that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a excellent job on this topic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *