KAN MAN FJERNE UØNSKEDE VORTER UTEN Å FÅ ARR?

6X5A0076fxl
Svaret er ja! Før helgen fjernet jeg en mini-vorte på overleppen min som har plaget meg lenge. Den er bitteliten og nesten ikke synlig til vanlig, men den ligger rett på leppekanten. Den blir dermed mye mer synlig når jeg bruker leppestift i en sterk farge som du ser over. Vanligvis fjerner jeg den på bilder for jeg synes det bare har sett ut som at jeg har sølt med leppestiften (jeg må bare si at jeg fjerner ikke andre skavanker og føflekker).

Denne nuppen dukket opp for noen år siden og forrige uke spurte jeg en lege om den kunne fjernes uten å få arr. Jeg vet at hvis man fjerner noe kirurgisk så vil man få et lite arr og da synes jeg det ikke er verdt det når den er så liten. Legen fortalte meg om noe som heter Dermo Ablation Surgery. Det er en liten dings som enkelt kan fjerne alt fra aldersflekker, vorter, strekkmerker og arr. Billig var det også, jeg betalte 300 kr i tillegg til pris for legetime.

6X5A0076fx2

Jeg fikk bedøvelse og så brente han bort den irriterende nuppen min. Det hele var gjort på få minutter og etterlatte en liten skorpe. Jeg skal smøre på en antibakteriell salve i en uke og etter det så skal jeg bruke solfaktor 50 når jeg er eksponert for solen. Det var så enkelt og greit, og allerede nå så er det bare en liten rød prikk på huden. Jeg skal vise dere når den er helt borte.

Jeg ble også spurt om jeg ikke ønsket å fjerne noen av de andre jeg har i ansiktet, men jeg liker de andre “skjønnhetsflekkene” mine og føler at de er en del av meg. Jeg synes det er kjempefint med særpreg og dette er ikke for å oppfordre dere til å fjerne alle små skavanker. Jeg tenkte bare det ville være et fint tips hvis dere har noe lignende som plager dere.

Det var litt dårlig oppdatering fra meg i slutten av forrige uke men jeg trengte rett og slett en liten pause. Jeg lover at jeg er sterkt tilbake denne uken <3

3 comments

 • Veldig kjekt å vite om det skulle dukke opp noko slikt.
  Eg har ein flekk på akkurat samme plass med leppa, men det er pigmentflekk
  jobber med å behandle det med salve fra hudlege, blitt litt svakere, men huden min blir heilt ødelagt av dei sterke kremene.. har også flekker på nesa og under augene, så kjedelig.

 • Takk for tips! Har et lite, men irriterende arr (hyperthropic scar) under underleppen som jeg lenge har tenkt på å spørre legen om å skjære bort, men dette hørtes jo mye mer skånsomt ut! Håper legeklinikken min tilbyr det?

 • Kjære Emilie,

  kan du ikke skrive litt mere om hvor du fikk utført denne behandlingen?? Hadde vært kjekt å vite for oss som kunne tenke seg å gå til samme sted,

  Takk for godt innlegg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *