BUDSJETTIPS TIL FOUNDATION

6X5A0534fxl

Jeg har tipset dere om Chanel sin Le Blanc og i dag fant jeg noe lignende på H&M til en mye snillere pris. Det som er vanskelig med foundation er å finne riktig farge kombinert med dekkevne og finish, for alle årstider. De aller fleste av oss er mye lysere i huden på vinteren og det er ikke alltid like lett å finne en foundation som passer. Da er produkter som dette helt genialt.

6X5A0542fxl

En av mine favorittfoundations er Giorgio Armani sin Luminous Silk i nr 6. Jeg liker så godt fargen for den har en fin oliventone i seg som jeg ikke har funnet hos noen andre. Teksturen og dekkevnen er også perfekt til huden min. Den er alt for mørk til meg på vinteren så jeg blander den ut med en lysere foundation eller et produkt som H&M sin Custom Colour Drops.

6X5A0544fxl

Det lille jeg har testet av den i dag så virker den veldig lovende. Den har en liten rosatone i seg hvis man blander mer enn to dråper inn i foundationen, men det trenger ikke å være dumt på vinteren. Jeg synes den er verdt å teste ut hvis du er ute etter en budsjettvennlig variant til Chanel Le Blanc.

4 comments

 • Hei Emilie
  Lurte på den skjortekjolen blå/hvit stripet fra Bubbleroom, hvordan er den på str, stor/liten/normal?? Var inne på siden deres og så, ble usikker på str deres… 36-38 og neste 40/42… bruker normalt M som ofte er 38/40..

  • Hei Ann-Helen! Jeg vil se den er normal til litt stor, så 36/38 vil nok være fin til deg hvis du normalt er en M. Klem

 • Takk for tips!!
  Har bestilt dei og skal prøve, har samme farge i Giorgi Armani foundationen som deg,
  men bruker den stort sett bare på sommeren. Blir spennende å prøve 🙂

 • Hei – takk for bra tips! Vet du om de også har dråper som gjør foundation mørkere? Slik at man kan forvandle yndlingsfoundationen fra vinteren, til en mer “sommervennlig” match? Jeg har forsøkt Body Shop sine fargedråper, men den mørke der gjør foundation så grå 🙁 Bruker du både et par hvite dråper og litt illumination drops samtidig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *