GÅRSDAGENS

6X5A0411fxl

6X5A0326fxl

6X5A0416fxl

6X5A0441fxl

De siste dagene har gått så fort. Jeg føler at jeg er travel men føler samtidig at det er så lite som blir gjort. Det er vel bare sånn noen dager. I går var det strålende sol og jeg tok en kaffe med vakre Precilia. Jeg fikk også kjørt rundt i byen en del ganger og kan konkludere med at det er ikke bare effektivt og enkelt med bil. Parkering er dyrt og man må for all del unngå bompengeringen under rushtiden, som er ca halve dagen.

Det jeg gleder meg veldig til er å komme i gang på Barrys igjen! Jeg har unngått å trene der de siste månedene for det blir rett og slett for mye å drasse med seg. Nå kan jeg enkelt ha med treningsbagen i bilen og få unna både jobb og trening når jeg først er i byen.

Jakken min er fra Cedrico, genser fra H&M, bukser fra Zara og øredobber fra Zara.

I morgen skal jeg få laget noen flere skjønnhetssaker, er det noe spesielt dere ønsker?

7 comments

  • Hei. Har lest bloggen din lenge, men ikke kommentert tidligere. Synes du leverer så god kvalitet på alt fra innhold til bilder, og er faktisk innom flere ganger daglig for å se etter oppdateringer!

    Jeg kunne ønske meg test og anbefaling av syrepeelinger + tips til det ultimate brynsprodukt for å børste brynene oppover slik at de holder seg der 😀 Utover det setter jeg stor pris på alle skjønnhetssakene dine, og har gjentatte ganger handlet både sminke og hudpleie etter din anbefaling.

    Ønsker deg en fin kveld og ei god uke 🙂 Klem

  • Hei og takk for en super blogg! Har fulgt deg et års tid nå og synes du er så god stil inspirasjon! Kunne du ha laget noen flere i innlegg om klær og hvordan man kan kle seg, og hva med litt billigere alternativer? Ser ofte du har så flotte klær og stil, og lurer på om du kunne laget blogginnlegg hvor du viser billigere alternativer som ligner 🙂 Da hadde jeg blitt super glad! 😀

  • Jeg lurer på hvordan du holder sminken din fin utover en lang dag? Jeg har tendens til å bli litt rød i huden og syns at foundationen ikke dekker hele dagen uansett merke, om jeg bruker primer, setting pulver osv. Jeg må fikse litt på sminken i løpet av dagen hvis jeg er borte lenge, men man skal jo ikke bruke flytende foundation over pudder og rouge så jeg syns det er vanskelig å finne ut hvordan jeg kan touche opp og at resultatet blir pent. Jeg har prøvd diverse pudderfpundations, men syns at flytende ser penere ut på huden min. Elsker bloggen din, den er min go to når jeg har lyst på inspirasjon til sminke og hudpleie 🙂

  • For en superlekker kåpe! Jeg finner den ikke på nettet, vet du om den fortsatte er tilgjengelig i den fargen du har på bildene her?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *