LOVE

6X5A0031fxl

Jeg håper dere hadde en fin valentinsdag i går. Jeg er veldig avslappet med sånne ting men det er jo hyggelig med dager som handler om kjærlighet. Om det er for venner, familie eller kjæreste. Jeg fikk vakre blomster og sjokolade fra favoritten Lakrids av kjæresten min <3

6X5A0060fx2l

I dag skal jeg være med på Netty sin åpning av den nye butikken sin. De har flyttet fra Olav Kyrres gate til Starvhusgaten, like rundt hjørnet fra Sundt. Lokalene er så fine og de har fått flere spennende merker som passer også en litt yngre kundegruppe. Jeg er på Netty fra kl 15-18, så det er bare å ta turen innom hvis du vil si hei.

Jeg har oppkjøring i morgen tidlig og jeg fikk akkurat en påminnelse om Supersmud med Dagfinn Lyngbø i kveld. Det var min julegave til kjæresten min og jeg hadde helt glemt at det var i dag! Var ikke den beste timingen men kanskje det blir bra med litt latter for å holde nervene i sjakk for i morgen. Send meg gode tanker i morgen tidlig <3

Ha en fin dag videre!

1 comment

  • Hei!
    Har nettopp oppdaget Youtube-kanalen din, og syns du har så utrolig mange gode skjønnhetstips! Har du en anbefaling til en annen concealer som kan måle seg med Helena Rubinstein ” Magic concealer”? Jeg bor for tiden i Canada, og her selges ikke Helena Rubinstein overhodet så da hadde det vært supert å høre om du har testet noen andre concealere som kanskje kan sammenlignes med Helena Rubinstein sin? Er du fornøyd med den kjøpte fra Burberry forresten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *