EN DAG I OSLO

6X5A0018fxl

I går hadde jeg en dagstur til Oslo og det var hovedsaklig for å møte MAC sin senior artist Massimo Mazzotta Møller. Det var en fantastisk fin dag med blå himmel og strålende sol. En fin dag å tilbringe i Oslo. Det var også veldig deilig å reise uten bagasje, å pakke kan være noe av det kjedeligste jeg vet om.

6X5A9953fxl

Massimo var så hyggelig og flink. Han ga meg en sminkelook med mye glød og en sterk leppefarge. Det ble så fint! Han brukte Waterweight Foundation som base og så brukte han tre ulike highlightere for å skape mye glød i kinnene og på nesen. Han brukte faktisk pudder highlightere som han blandet med olje, det ble veldig fint på huden. Du kan se mer av det på instastories. På leppene brukte han Retro Matte Liquid Lipstick i fargen Quite the Standout.

I dag skal jeg ta et etterlengtet vippeløft hos Beauty London. Det føles alltid så deilig å få orden på vippene mine, de kan vokse litt vilt og se litt rotete ut. Når de er som nå så foretrekker jeg å gå uten maskara.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *