VÅRNYHETER

ANNONSE

6X5A9816fxl

Jeg er helt klart et sommermenneske og trives best i den varmere delen av året. Jeg blir så glad av å tenke på at vi går mot lysere tider og vite at jeg har de fine vårmånedene foran meg. Selv nå som det har snødd i hele natt og det er mer snø enn det var i desember. Jeg holder motet oppe! Jeg synes også det er mye gøyere å shoppe for vår og sommer. I samarbeid med Bubbleroom skal jeg vise dere noen av mine favoritter fra deres vårnyheter.

6X5A9836fx
Selv om jeg elsker vakre ullkåper og vinterjakker så er det så deilig å kunne slenge på seg en lettere jakke. En skinnjakke er i mine øyne et must i vårgarderoben. Jeg er glad i den klassiske, enkle skinnjakken som har vært i trendbildet de siste årene. Snittet er flatterende og detaljene gir det hele et litt røffere preg. Jeg bruker skinnjakken til alt fra store strikkegensere til feminine kjoler, den passer virkelig til alt! Det viktigste er å finne en jakke som passer deg godt og så vil du kunne ha den i mange, mange år. Jakken min er fra Samsøe Samsøe og du finner den på Bubbleroom her.

6X5A9898fxl

6X5A9909fxl

En annen klassiker er den army-inspirerte bumullsjakken. Den gir et avslappet utrykk og passer like fint til jeans som en silkekjole. Jeg elsker grønnfargen og den er faktisk veldig allsidig. Den passer fint til nøytrale farger som hvitt, beige og sort, men det er også kjempefint å kombinere den med rødt. Denne jakken fra Happy Holly har feminine detaljer og du finner den hos Bubbleroom her.

6X5A9702fxl

6X5A9689fxl

Jeg har mange stripete bumullskjorter i klesskapet mitt og jeg får aldri nok. Det føles så friskt og passer perfekt til våren. Jeg fant noen kjempefine varianter hos Bubbleroom. Denne bomullstoppen er så fin med knytingen i ryggen. Den har også vide ermer som gir en elegant fasong til toppen. Perfekt til et par skinnbukser eller jeans.

6X5A9754fxl

Skjortekjoler er plagg som jeg ender opp med å bruke så mye i hverdagen. Det er klassisk, enkelt og feminint. Før det blir varmt nok til å bruke de til bare ben så vil de være kjempefine over et par jeans. Denne skjortekjolen huker av alle boksene; striper, bomull og belte. Så deilig å gå med. Jeg får bruke den inne mens jeg venter på våren. Du finner begge plaggene under nyheter hos Bubbleroom her.

Jeg har også en side hvor du finner noen av mine favoritter fra Bubbleroom sitt utvalg, den finner du her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *