RØDT

6X5A9597fxl

6X5A9601fxl

6X5A9643fxl

6X5A9648fxl
Jeg har på meg et rødt skjørt fra Just Female, genser, sko og jakke fra Zara og veske Mulberry. Denne varme sauepelsen reddet meg i kalde Oslo. Jeg har ikke helt blitt kvitt virusinfeksjonen i halsen så jeg har en litt irriterende hoste om dagen. Så klar for å komme skikkelig i gang med trening, men jeg må lytte til kroppen.

Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg! Nå skal jeg nyte siste del av sømdagskvelden før det blir klart for ny uke.

4 comments

    • Tusen takk Katharina <3 Jeg skal prøve å lage flere vlogs! Det er bare alltid så mye annet som skjer når jeg reiser og det er vanskelig å få tiden til å strekke til. Jeg skal til Marrakesh i starten av mars og planen er å få til en vlog da 🙂 Klem

  • Vil bare si at jeg synes bloggen din er så utrolig bra! Jeg leser ikke andre blogger, og kom bare tilfeldigvis over din da jeg googlet på tips til sminke. Endelig har jeg fått til bryn som ser okey ut også, takket være deg – hurra!! 🙂

    Ønsker deg en riktig fin uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *