SKJØNNE FAVORITTER: JANUAR

ANNONSE: INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER


Klairs – Supple Preparation Toner & Rich Moist Soothing Cream (sponset)

Chanel – Le Blanc Mimosa

Dior – Perfect Mousse (sponset)

MAC – Eyeshadow Saddle & Hanging On

Guerlain – Kiss Kiss Lip Lift

Aesop – Resolute Hydrating Body Balm

Giorgio Armani Privè – Bleu Lazuli (sponset)

6 comments

  • Nydelig video og så fint at du forklarer dette med reklame! Det føler jeg ingen bloggere har gjort på denne måten og som din leser setter jeg stor pris på det 🙂 Du ser så fin ut!

  • Heisann 🙂 lurer på om du har noen brynsprodukter og anbefale, brynsgel/mascara evt farge? Du anbefaler ofte mange brynsprodukter du er fornøyd med. Men lurer på om det er noen du stadig faller tilbake på? Du har alltid så vakre bryn! Jeg sliter med og finne gode brynsprodukter. Gjerne også vist du har en god mascara og anbefale, som holder godt og ikke faller ned med en gang etter bruk av vippetang? på forhånd takk! 🙂

    Mvh Synne

  • Hei 🙂 Så det var noen som reklamerte for Ardell Magnetic tror jeg det het!? Har du prøvd det før, og isåfall kunne du lagt ut en video om hvordan det funker og hvor man får kjøpt det? Veldig genialt hvis man bare kan klæsje de på om mårran, og ta de enkelt av på kvelden uten det limstyret, hvis det er så enkelt som det høres ut 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *