VIXEN INFLUENCER AWARDS 2017

6X5A9380fxll

6X5A9416fxl

6X5A9520fxl

Gratulerer til alle vinnerne av Vixen Influencer Awards 2017. Jeg synes det var så gøy at Synnøve og Vanessa i Årets Stjerneskudd. Det er min favoritt podcast <3 Det ble ingen pris på meg i går men jeg koste meg veldig og er fornøyd med å ha kommet til finalen.

Jeg hadde på meg en kjole fra Self-Portrait og jeg følte meg så fin i den. Den ble bestilt i siste liten fra Net-a-Porter og takket være superrask levering så kom den frem i tide. Du finner den her (annonselenke). Jeg reiser til Marrakesh i starten av mars og jeg gleder meg til å bruke den der også. Jeg hadde et par enkle sandaler fra Zara til og veske fra YSL.

Lur som jeg er så testet jeg et nytt produkt i går, Oribe sin Pre Shampoo Intensive Treatment. Det er et produkt som skal påføres i tørt hår før du går i dusjen. Jeg tok en håndfull, fordelte det i håret og lot det virke i 10 minutter før jeg dusjet. Jeg kjente allerede etter første runde med sjampo at det var noe som ikke stemte. Jeg vasket det derfor to ganger til med sjampo (!) før jeg måtte gi meg og rekke flyet til Oslo. Da jeg ankom hotellet så var håret mitt like vått og sleipt som da jeg gikk ut av dusjen. Jeg dusjet en gang til og vasket det flere ganger. Uansett hvor mye jeg tørket håret så var det fremdeles fett. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å samle det i en knute i nakken for kvelden.

Jeg var hos Gevir i dag for en klipp og etter å ha dusjet en gang til tidligere på dagen så var det fremdeles fett. Jeg fikk beskjed om å bruke mengde på størrelse med en femkroning neste gang, ikke en håndfull! Haha. Det er ikke så veldig lurt å teste et nytt produkt på en begivenhetsrik dag. Jeg har lært!

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *