TILBAKE I OSLO

6X5A9141fxl

6X5A9150fxl

Jeg er tilbake i Oslo for noen dager. Jeg har akkurat sjekket inn på Grand Hotel og skal snart gjøre meg klar til Vixen Influencer Awards. Veldig greit å bo samme sted som utdelingen, ingen taxi og jeg slipper å gå ut i kulden med upraktiske sko. For det er strålende sol i hovedstaden men veldig kaldt, og kaldere skal det bli. Jeg måtte vaske håret mitt på nytt for den hårkuren fra Oribe som jeg tok i morges satt fremdeles i! Jeg vasket det hele to ganger men jeg hadde fortsatt wetlook da jeg ankom Oslo for noen timer siden.

6X5A9234fxl

6X5A9239fxl

6X5A9175fxl

Jeg har på meg topp fra H&M, skjørt og jakke fra Zara, og sko fra Strafford.
Jeg har filmet en skjønne favoritter for januar og den kommer ut i morgen. Nå er det klart for roomservice og så skal jeg gjøre meg klar for i kveld! Tusen takk til alle dere som har stemt meg videre i Vixen sin Influencer Award. Det er utrolig gøy å være finalist i år også. Følg med på instastories for bilder fra kvelden <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *