SOL, FRISK LUFT OG FREDAG

ANNONSE: Innlegget inneholder sponset produkt

6X5A8903fxl

6X5A8875fxl

6X5A8914fxl

Det er så deilig når det blir to soldager på rad! Kjenner at vi nærmer oss våren og det gjør meg lykkelig. Når det regner sidelengs så blir det nesten feil uansett hva man tar på seg. Når det er sol og nesten minusgrader er det derimot mye lettere. Denne gode kåpen fra Cedrico Cuir er så fin og varm. Stor, deilig og myk, helt perfekt kalde dager hvor man også vil føle seg fin. Jeg har den forresten også i lysegrå, så glad er jeg i den. (Jakken er sponset av Cedrico)

Jeg skulle egentlig hatt oppkjøring i dag men etter en testoppkjøring tidligere denne uken bestemte vi oss for å utsette det. Det gikk ikke så veldig bra for å si det sånn. I helgen reiser jeg til Oslo for Vixen Blog Awards og så blir jeg noen dager før jeg skal til Stockholm med YSL. Masse å glede seg til.

Vesken min kjøpte jeg forresten på salg på Net a Porter forrige uke og jeg er så fornøyd med den! Perfekt hverdagsveske hvor jeg får plass til både laptop og kamera.

Ha en fin fredag videre!

5 comments

  • Du er så vakker og fotogen!

    Kanskje litt rare spørsmål, men hvilken kjøreskole kjører du med? Jeg holder også på med kjøretimer og begynner å bli klar for oppkjøring, men mangler teorien, jeg kjenner jeg ikke har kontroll på stopplengder og de mer matematiske spørsmålene. Fikk du mange sånne spørsmål på teoriprøven din? 🙂

  • Hei! Jeg driver også og tar billappen i disse dager – og i «voksen» alder. Gleder meg innmari til det er i boks. Jeg bruker linser/briller til vanlig og har skjønt at jeg i den forbindelse må fremlegge en synstest eller noe i den duren. Har du gjort dette? Må man gjøre det før teorien eller er det før oppkjøring man fremlegger den?

  • Kjempefin kåpe! Har lagt merke til at du ofte har på en ganske mørk brun øyeskygge over hele øyelokket, og jeg elsker hvordan det ser ut på deg! Hvilken øyeskygge er det? Har så lyst til å prøve den looken selv! 🙂 <3 God helg!

  • Heisann 🙂 lurer på om du har noen brynsprodukter og anbefale, brynsgel/mascara evt farge? Du anbefaler ofte mange brynsprodukter du er fornøyd med. Men lurer på om det er noen du stadig faller tilbake på? Du har alltid så vakre bryn! Jeg sliter med og finne gode brynsprodukter. Gjerne også vist du har en god mascara og anbefale, som holder godt og ikke faller ned med en gang etter bruk av vippetang? Ha en fortsatt fin solrik søndag! Og på forhånd takk!

    Mvh Synne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *