ØREPYNT

6X5A8846fxl

Jeg var på jakt etter noe ørepynt forrige uke og da kommer jeg over disse fra det norske smykkemerket Bjørg. De var akkurat det jeg så etter. Store men samtidig minimalistiske. Passet perfekt til den enkle, sorte kjolen min.

6X5A8806fxl

Jeg må si at Bjørg har så mye fint! Jeg har sett flere smykker som nå er på ønskelisten. Så er det jo veldig gøy å støtte et norsk merke. Disse er klassiske og kommer til å vare lenge i smykkeskrinet. Jeg gleder meg til å bruke de på sommeren til flagrende kjoler.

6X5A8802fxl

På søndag er det klart for Vixen Influencer Award og jeg er så glad for å være med i finalen! Tusen takk til alle dere som har stemt på meg, det betyr veldig mye <3 Det er vanskelig å finne ut av hva man skal ha på seg, men jeg har bestilt en kjole fra Self-Portrait som jeg håper kommer frem i tide. Hvis ikke er det nok noe i klesskapet jeg kan dra frem, som kjæresten min hintet til i går.

4 comments

  • Hei Emilie!
    Du er så vakker!! Det er så fint å følge bloggen din. Synes alltid du klarer å leve høy kvalitet!
    Jeg lurte på en ting. Jeg vet at du har Malene Birger Grineeh veskene, men hvilken farge ville du anbefalt? Vurderer den lyseste, men kanskje litt dumt på denne tiden av året. Bruker mye svart, beige, hvitt og blått til vanlig.

    Hilsen Renate

    • Tusen takk, Renate! Det var veldig hyggelig å høre 🙂 Jeg tror ikke den lyse vil være et dumt valg. Den er ikke i skinn så den vil være veldig grei å rengjøre hvis det skulle skje noe med den. Den er kjempefin! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *