GOD MANDAG

6X5A8785fxl

Processed with VSCO with a6 preset
Det var godt å komme hjem etter noen hektiske dager i Oslo. Jeg dro hjem på lørdag og rett til ost og vinkveld hos oss. Jeg kjente det godt i går (og i dag) at det var litt mange sene kvelder på rappen. Men det var jo så gøy! Så da vil jeg jo si at det var verdt det.

I dag fikk jeg tatt en ny synstest hos Synsam og levert den til Statens Vegvesen, så nå er jeg mer eller mindre klar for oppkjøring. Er det lov å si at det er ganske nervepirrende? Jeg gleder meg uansett til å kjøre rundt i Konaen min helt alene. Hverdagen min kommer til å bli så mye lettere.

I den forbindelse så vil jeg gjerne vite litt mer om deg. Svar på noen enkle spørsmål så kan du vinne et årsabonnement på COSTUME magasinet! Det er få spørsmål og tar maks 1 minutt. Delta i spørreundersøkelsen her.

Tusen takk! <3

7 comments

  • Hei Emilie 🙂
    Jeg lurer på hvordan du fikk tilbake mørkt hår etter du hadde hatt en del lyse striper ? Jeg ønsker å gjøre det samme 😀
    – Camilla

    • Hei Camilla! Jeg begynte med en toning av håret, det har jeg gjort ca 2 ganger siden jeg stripet det sist i juni. Den toneren vil gå ut litt etter litt i vask men nå har min naturlige hårfarge begynt å komme frem i røttene. Jeg har gjort det hos Gevir i Oslo. Hør med frisøren din om hva de kan gjøre 🙂 Lykke til! Klem Emilie

  • Jeg er 29 år og skal også begynne å ta førerkortet snart!(Litt sent ute:P) Hadde du øvelseskjørt mye før du begynte med kjøretimer?

    • Hei Tina! Det var litt skummelt å sette i gang. Jeg øvde litt på start, stopp og svinging på en stor (og tom) parkeringsplass med samboeren min én gang før jeg hadde min første kjøretime. Det synes jeg var en grei start. Ellers så tror jeg det er like greit å være tidlig ute med kjøretime, så kan du heller øve deg mer mellom kjøretimene etter det. Etter min erfaring så er det mye mindre stressende å kjøre med en kjørelærer enn det er med de du kjenner godt 😉 Lykke til! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.