SNAPSHOTS FRA COSTUME AWARDS

ANNONSE

CBC72102-CE90-4047-AB10-05C1E8BFCF6Ffxl

For en fantastisk fin kveld det var i går! Den startet tidlig på Gevir Eger for sminke og hårstyling. Vi ble stylet med Balmain sine hårprodukter og det blir laget en liten video som kommer ut veldig snart på Costume. Jeg fikk smoky eyes og bølger med tekstur i håret. Jeg ble så fornøyd! Gevir var pyntet med vakre blomster og vi ble vartet opp til de grader. De er så flinke!

Processed with VSCO with kt32 preset

Hyundai var en av sponsorene for kvelden og jeg er så glad for å være deres ambassadør i år! Lappen er like rundt hjørnet og jeg er så heldig å få kjøre rundt i en Hyundai Kona i år. I går kveld ble vi kjørt fra Gevir til Costume Awards i Hyundai Kona <3 Bilen er så kul, en perfekt kompakt SUV som er en drøm å kjøre. Jeg har fått øvelseskjørt den litt og jeg gleder meg til å vise mer av spesifikasjonene til bilen min. I mellomtiden kan dere lese mer om den her.

IMG_0781fxl

fotobaren_costume_awards_0321
Vakre Precilia og meg. Tro det eller ei så har jeg på meg høye hæler. Det er så koselig å ha med seg en god venninne på slike arrangementer. Det var en fantastisk fin kveld med så mange verdige vinnere. Costume Awards skuffer aldri. Vi dro hjem relativt tidlig så vi var i form for Oslo Runway i dag. Jeg hadde på meg kjole fra Alexander Wang og sko fra Zara.

6X5A8644fxl

6X5A8635fxl

Nå er det klart for FWSS som er dagens siste visning på ORW.

Leave a Reply

Your email address will not be published.