KLAR FOR COSTUME AWARDS

6X5A8588fxl

Jeg er i Oslo og i kveld er det Costume Awards! Akkurat nå sitter jeg nydusjet med en ansiktsmaske fra Shiseido (en av mine favoritter) på for jeg skal straks av gårde til Gevir. Der skal vi filme stylingen sammen med Balmain og så er det videre til pre-party med sponsorene på Continental før vi tar turen til selve Costume Awards. Det kommer til å bli en så fin kveld!

6X5A8578fxl
Etter mye frem og tilbake fant jeg endelig antrekket mitt. Jeg skal ha på meg en enkel sort kjole fra Alexander Wang. Den hentet jeg på posten i går da jeg kom til Oslo og så klarte jeg å glemme den igjen på trikken. Lang historie kort, jeg fikk den heldigvis tilbake takket være noen veldig flinke og snille trikkeførere.

Precilia er på vei til Oslo nå og vi skal også en tur innom Oslo Runway i morgen. Guerlain skal stå for sminken på alle visningene og det er så spennende. Gleder meg til å se sminken på visningene!

Følg med på Insta-stories for oppdateringer utover kvelden.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.