VAKRE VIPPER

6X5A8294fxl

God mandag! Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg. Jeg har en liten gladnyhet til dere som bor i Bergen, i samarbeid med Beauty London så gir jeg rabatt på alle deres behandlinger frem til 19. februar. Se nederst i innlegget. Jeg går til Beauty London for å ta vippeløft ca hver 6 uke (behandlingen er sponset). Før jeg begynte med vippeløft så hadde jeg vippeextensions og hvis du er i tvil om hva du skal gå for så vil jeg absolutt anbefale vippeløft. For min del er det mer praktisk og jeg liker den naturlige effekten. Ved hjelp av vippeløft så får de strie vippene mine en fantastisk fin bøy som gir blikket mitt et løft. Resultatet varer i over 5 uker og jeg synes det sliter mindre på vippene mine enn å bruke vippetang hver dag. Når jeg bruker vippetang opplever jeg også at vippene mister bøyen sin etter at jeg har påført maskara.

6X5A8305fx2l

Jeg tar behandlingen hos Beauty London i Bergen og det tar ca en time for løft og farging av vipper. Det er en veldig avslappende behandling jeg benytter ofte timen til en liten høneblund. Vippene mine er fra naturens side lange men også litt rotete, så vippeløftet gjør rett og slett av de ser mer striglete og pene ut. Jeg bruker et fuktighetsgivende serum på vippene om natten så behandlingen ikke skal tørke ut vippene. Dette er som en klar maskara og det får du tak i fra flere merker. Jeg har i det siste brukt LVL sin Conditioning Serum som de også selger på Beauty London.

RABATT

Få 30 % rabatt på alle behandlinger hos Beauty London frem til 19. februar. Bestill timen din hos Kamilla eller Greta og si navnet mitt i kassen hos Beauty London. Du finner en oversikt over deres behandlinger her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *