NYE TAKLAMPER

6X5A8395fxl

Nå har vi endelig fått opp de nye taklampene fra Gubi. Vi bestilte de på Illum i Bergen i slutten av november og jeg har ventet spent siden. De er klassiske men har samtidig mye karakter. Jeg synes belysning er så vanskelig og det å finne flotte lamper var søren ikke lett. Når de endelig kom opp ble jeg litt usikker men nå som de har hengt der i noen dager så er jeg fornøyd.

6X5A8372fxl

Jeg liker at man kan skifte utrykket på lampene ved å vri på skjermene, og det gir samtidig veldig fint lys i rommet. Jeg synes interiør er ganske vanskelig i utgangspunktet men interessen begynner å ta seg opp. Så vi får se om det blir litt av det her inne på bloggen av og til. Er det noe dere ønsker å se mer av?

Nå ønsker jeg meg et stort rundt speil til å ha i enden av bordet.

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *