GLØD MED DIOR SPRING 2018

Reklame: innlegget inneholder sponset produkt

6X5A8141fxl2

Jeg elsker å teste nye produkter og det er så mye fint som kommer fra de ulike merkene de neste månedene. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favorittlanseringer fremover og jeg begynner med Dior. Glød er nøkkelordet til Dior Beauty sin vårkolleksjon for 2018, og det er jo generelt mitt makeup-mantra. Jeg får aldri nok av produkter som gir glød til huden.

I år kommer Diorskin Nude Air Luminizer i en Limited Edition som heter Holographic Sculpting Powder. Jeg elsker den klassiske versjonen av det populære highlighter pudderet. Dior har virkelig klart å lage et produkt som er nydelig på huden og gir en skikkelig highlighter effekt. I Glow Addict kolleksjonen for i år så har pudderet en rosatone som er så fin! Det gir en frisk effekt på huden og det lille ekstra.

6X5A8356fxl

6X5A8100fxl

Dior Lip Glow har også blitt oppdatert med matte farger og holografiske farger. Jeg har på meg 101 Matte Pink, kjempefin rosafarge i en balm tekstur som blir så fin på.

Så har jeg endelig fått testet foundationnyheten som kom ut i slutten av 2017, Perfect Mousse. Jeg pleier å gå for en mer fuktighetsgivende foundation siden jeg har en tørr hud, men jeg liker mousse-teksturen. Denne foundationen er matt og skal sitte på plass ekstra lenge. Jeg ga huden min masse fuktighet før jeg la foundationen for å være på den sikre siden og jeg endte opp med å bli imponert over resultatet. Det er ikke alltid jeg liker den matte effekten på huden men Perfect Mouse var matt uten å være pudderaktig.

Har du en normal til oljete hud vil denne være kjempefint å teste ut. Jeg har fargen 021. Dette tror jeg kommer til å bli en favoritt når det blir litt varmere i luften og huden min er mindre tørr.

Nå skal jeg kose meg med siste del av søndagen. Ha en kjempefin kveld!

6 comments

 • Hei Emilie!

  Jeg får ikke til å søke på bloggen din, så da spør jeg heller: Har du noen gode tips til kroppskremer som passer til sensitiv og tørr hud, men som ikke tar evigheter å trekke inn? 🙂 Så irriterende å måtte sette av god tid til å “tørke” før jeg kan ta på meg klær, men jeg synes at det er veldig vanskelig å finne gode kremer som passer sensitiv hud som ikke er veldig tykke eller klissete.

 • Hei! Kan du ikke lage en video med akkurat denne looken? Lurer alltid på hvordan man legger highlighter for å få et naturlig resultat..

   • Yes, please! Ansiktssminken din er så fresh! Hadde det ikke vært for at det er for 2017 å si, så ville jeg nesten skrevet #skingoals!

 • Så nydelig sminket du var her, vakkert!
  Kunne du laget en produktoversikt med mer detaljert beskrivelse på hva du har benyttet? Skulle gjerne like å vite hva du har brukt på øynene også;)
  Mannen er utenlands og nå vet jeg hva han skal kjøpe m hjem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *