HVITT PÅ HVITT

6X5A8189fxl

6X5A8219fxl

6X5A8241fxl

Gjennom vinteren blir jeg alltid litt lei sorte antrekk. Jeg går mye i sort og grått, og det er fint å bryte ut av rutinen. Hvite jeans er ofte forbeholdt vår og sommer men det fungerer fint på vinteren også. Blazeren min er fra Zara, jeans fra Dagmar, topp fra Riccovero og sko fra Zara.

Før jul bestilte vi to lamper fra Gubi og nå har de klare for å hentes på Illum. Vi bestilte også noen bord fra Ellos før jul, men marmorplaten ble levert i to deler og de to andre bordene var skeive. Etter mye frem og tilbake ble det endelig levert en ny marmorplate i dag. Jeg gleder meg til å få opp lampene og bordet. Interessen for interiør vokser men det er også litt kjipt når det som er fint er så dyrt. Så da får det bli litt om gangen.

Jeg håper du får en fin kveld og helg! <3

Jeg er semifinalist i kategorien Beauty hos Vixen Influencer Awards. Jeg blir veldig glad hvis du synes at jeg fortjener en stemme! Du kan stemme her hver 12 time frem til mandag.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *