GOLDEN HOUR

6X5A7865fxl

6X5A7894fxl

En ting som gjør meg veldig glad er blå himmel og sol i Bergen. I dag var en sånn dag, kald men vakker. Vi er nok litt ekstra værsyke her på vestlandet. Jakken min fant jeg på en vintage butikk i Paris. Jeg gikk forbi butikken etter vi hadde vært i Le Marais området og den var ikke spesielt innbydende ved første øyekast. Vi tok likevel turen innom og fant jeg denne skatten. En klassisk og tidløs jakke.

Skjørtet er fra Zara, veske fra By Malene Birger og sko fra Zara.

6X5A7903fxl

6X5A7925fxl

Jeg kjenner at dagene blir lengre og det er en deilig følelse. Jeg føler alltid en slags lettelse når det går mot lysere tider, og gleder meg veldig mye til våren. Nå har endelig forkjølelsen slippet taket og jeg er klar for å komme igang med treningen igjen. Så har jeg et lite prosjekt på siden hvor jeg prøver å kutte ut raffinert sukker. Jeg startet i går og må si at jeg allerede synes det er veldig vanskelig og gruer meg til helgen. Noen som har noen gode tips?

2 comments

  • Hei, kan du vise hva du har på deg til skjørtet? Har et liknende et og har kun brukt en tynn sort genser til den. Hadde vært fint med litt inspirasjon.
    Forresten så var jakken kjempe fin!

  • Jeg prøver også å kutte ut sukker (sjokolade, er det jeg sliter mest med). Etter 3 dager gikk jeg på en smell når det sto en sfinx eske i kantinen på jobb? Men jeg hopper opp på hesten igjen!

    For meg funker det best å totalt avstå… spiser jeg litt så ryker fort alt jeg har tilgjengelig. Og har jeg det tilgjengelig så jobber jeg med viljestyrken gjennom tanketrening. Sier til meg selv at dette skal jeg ikke tenke på nå, eller “snakker til søtsuget” og avviser det. Høres tullete ut, men det er en treningssak. Og ikke minst, selv om jeg røk på en smell i går, så venter jeg ikke helt til mandag før jeg begynner igjen.

    Kjøp inn frukt, bær, roeded sukkerfri kokosboller(de er helt avgjørende for meg!!!!) og knask på rå kålrot eller gulrøtter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *