TIPS TIL JANUARSALGET

Innlegget inneholder annonselenker
07886c80acd5ce8061b48b23d4b2f7cc
Januar er den store salgsmåneden og selv om det er gøy så  er det lett å gå på noen bomkjøp. Man blir revet med og ender opp med å bruke penger på plagg man ikke bruker. Jeg prøver å fine klassiske plagg i gode kvaliteter og fasonger. Da kan det være lurt å se på de dyrere merkene for å få en bedre kvalitet på designet og stoffet.

Uten-navn-1
Den lille sorte er et plagg som er verdt å investere penger i. Det er en kjole som man vil kunne bruke til mange anledninger og vil ha flere år i klesskapet. Siden kjolen er så enkel så er det viktig å finne gode snitt. Jeg elsker den draperte kjolen fra Isabel Marant og den romantiske blondekjolen fra Zimmermann.

getthelook

ullsilke
Silkebluser og kashmirgensere er fantastiske plagg å ha i garderoben men de koster også litt mer. Derfor er det lurt å finne disse på salg. Gå for enkle farger så vil de bli brukt til de faller fra hverandre.

getthelook

ytterplagg

Klassiske ytterplagg som skinnjakke, shearling eller ullkåpe er det verdt å lete litt etter. Enkle snitt vil vare sesong etter sesong!

getthelook


vesker

Designervesker havner også på salg. Her er det så mye fint og det er mye å spare! Hvis du liker mønster og farger vil du garantert finne mye fint. Så har du også klassikeren Bayswater fra Mulberry som er på salg på Net a Porter.
getthelook

designersko
Jeg elsker sko og det er så mange fine designersko på salg. Aquazurra sandalene med frynser er perfekte til sommeren. Eller de superpopulære Stuart Weitzman støvlettene i burgunder.

getthelook

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *