TIPS TIL NYTTÅRSSMINKEN

img_7706fxl

Nyttårsaften har alltid vært en dag som jeg ser frem til. Det er noe spennende med et nytt år som gir følelsen av nye muligheter. Så skader det heller ikke at jeg elsker å pynte meg. Jeg har samlet noen skjønnhetssaker så du kan hente litt tips og inspirasjon til både nyttårssminken og festfrisyren.

Det er viktig at huden har et godt utgangspunkt før det skal sminkes, så jeg liker å gi huden en skikkelig boost med en god ansiktsmaske, her finner du mine favoritter.

Highlighter er den beste måten å tilføre glød til ansiktet, du finner mine beste tips her. Du finner også en liten videosnutt her hvor jeg viser hvordan jeg påfører flytende highlighter.

Har du en ujevnheter i hudfargen eller vil dekke røde partier så har jeg tips til hvordan du fargekorrigerer huden, du finner innlegget her.

For å få sminken til å holde lengre og se bedre ut så kan det være lurt å bruke et løspudder, jeg tipser om fem måter å bruke løspudderet på her.

Høsttrend_2l

Hvis du trenger inspirasjon til nyttårssminken så finner du et innlegg om tre skjønnhetstrender fra 2017 her.

Hvis du vil gå for en klassisk sminkelook så har jeg laget en steg for steg med røde lepper her og her. Sotede øyne er alltid en vinner og her finner du steg for steg til min favorittsminkelook.

6X5A9714fxl

Føler du deg litt mer vågal kan du dra på med sotede øyne i en dyp blåfarge, se steg for steg her. Precilia og jeg deler våre beste festtips i denne videoen.

Hva med å teste ut noe nytt på hårfronten og ta en klassisk wet-look? Jeg har også laget en video med en enkel oppsats som passer til mellomlangt hår, den finner du her.

Krøllerl

Det finnes mange måter å krølle håret på og i denne saken viser jeg fire ulike krølleteknikker.

Håper du fant litt inspirasjon og tips til nyttårssminken! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *