TOPP 5 BLOGGINNLEGG FRA 2017

6X5A5510fxl

Jeg håper dere har hatt en fin julefeiring og nyter romjulstiden. Jeg har tatt helt ferie og bruker dessverre tiden på å bli frisk, litt kjedelig men jeg håper på å gå inn i det nye året frisk som en fisk.

Jeg setter så stor pris på alle dere som er innom, både gamle og nye lesere! Det har vært et kjempefint år for meg og bloggen, og det er takket være dere. I starten av 2017 vant jeg årets Beauty Blog under Vixen Blog Awards og det var utrolig stas. Jeg har fått gleden av å jobbe med spennende annonsører og jeg er så stolt over hvert eneste samarbeid. Jeg skal gjøre mitt beste for å skape innhold som inspirerer så bloggen fortsetter å vokse på samme måte.

Siden vi nærmer oss slutten på 2017 så vil jeg dele med dere mine mest leste blogginnlegg fra året:

1. On my lips
2. Høstens fineste kåpe
3
. Høstens største hårtrend
4. Vlog
5
. Easy makeup look

Tusen takk for at dere er innom og tusen takk for hver eneste kommentar!

Jeg er semifinalist i Vixen Influencer Awards i kategorien beauty. Jeg blir veldig glad hvis du synes jeg fortjener en stemme <3 Du kan stemme her.

english2

I hope you have had a nice Christmas and that you are enjoying the holiday. I have taken a vacation and sadly spending my time getting well, a bit boring but I hope to start the new year fresh and healthy.

I appreciate all of my dear readers, both old and new! It has been a good year for me and the blog and it is all because of you. In the beginning of 2017 I won best Beauty Blog during the Vixen Blog Awards and it was incredible. I have had the pleasure of working with exciting advertisers and I am so proud of every collaboration. I will do my best to create content that inspires you so the blog continues to grow in the year to come.

Since we are approaching the end of 2017, I will share with you my most read blog posts from the year:

1. On my lips
2. The best coat for fall
3. Biggest hair trend for fall
4. Vlog
5. Easy makeup look

Thank you for your visiting my blog and thank you for every comment!

I’m the semifinalist in this years Vixen Influencer Awards in the beauty category. I’m very happy if you think I deserve a vote <3 You can vote here.

 

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *