GOD JUL

6X5A7389fxl

6X5A7391fxl

6X5A7469fxl

6X5A7517fxl
God fredag! Nå er det helg og julen starter for fullt i morgen. Jeg har blitt skikkelig syk og måtte faktisk ta meg en tur til legen i dag for å sjekke at det ikke var lungebetennelse. Det var det heldigvis ikke men jeg har fått et virusinfeksjon i luftveiene som gjør at jeg hoster dag og natt. Ganske kjedelig! Nå har jeg fått litt ordentlig medisiner som skal lindre plagene og så er det bare å hvile.

Jeg hadde en annonser denne uken som skulle ut på Instagram og blogg, og siden formen var skikkelig dårlig så hadde jeg ikke sjans til å lage det andre innholdet jeg hadde planlagt. Jeg håper jeg blir bedre over helgen og er i form til å jobbe litt i romjulen. Jeg vil jo så gjerne få ut en siste månedens favoritt for i år!

God jul kjære lesere! Jeg håper dere får en fin og fredelig julefeiring <3

Genser fra H&M, bukse fra Bik Bok og sko fra Strafford.

2 Comments

 1. Nora
  December 24, 2017 / 2:03 am

  Så leit at du er syk i julen.. God bedring og god jul!

  • emilieto
   December 30, 2017 / 10:57 pm

   Tusen takk, Nora <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>