GOD JUL

6X5A7389fxl

6X5A7391fxl

6X5A7469fxl

6X5A7517fxl
God fredag! Nå er det helg og julen starter for fullt i morgen. Jeg har blitt skikkelig syk og måtte faktisk ta meg en tur til legen i dag for å sjekke at det ikke var lungebetennelse. Det var det heldigvis ikke men jeg har fått et virusinfeksjon i luftveiene som gjør at jeg hoster dag og natt. Ganske kjedelig! Nå har jeg fått litt ordentlig medisiner som skal lindre plagene og så er det bare å hvile.

Jeg hadde en annonser denne uken som skulle ut på Instagram og blogg, og siden formen var skikkelig dårlig så hadde jeg ikke sjans til å lage det andre innholdet jeg hadde planlagt. Jeg håper jeg blir bedre over helgen og er i form til å jobbe litt i romjulen. Jeg vil jo så gjerne få ut en siste månedens favoritt for i år!

God jul kjære lesere! Jeg håper dere får en fin og fredelig julefeiring <3

Genser fra H&M, bukse fra Bik Bok og sko fra Strafford.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *