3 ENKLE FESTFRISYRER

ANNONSE

I samarbeid med Eleni & Chris så viser jeg hvordan du enkelt kan lage tre fine festfrisyrer. Jeg har bruk produktene Pure Treatment Oil, Dry Texutrizing Spray og Shape Hairspray. Du finner alle produktene her.

Jeg liker å starte med litt olje i lengdene for å gi frisyren et mykt og sundt preg. Tørrsjampoen gir masse tekstur og gjør håret lettere å jobbe med. Hvis du har glatt hår som meg og opplever at frisyren alltid faller ut så er mitt beste tips å bruke masse tørrsjampo før du setter det opp.

Hårsprayen synes jeg gir masse hold men det går samtidig å børste den ut og den gjør ikke håret klissete.

Jeg håper du fikk litt inspirasjon til festfrisyren!

2 Comments

 1. Johanna Luukkonen
  December 27, 2017 / 2:13 pm

  Hi!

  Where from is your beautiful shirt/blouse Emilie? Love it and want to buy it to :)

  Best regards,

  Johanna Luukkonen

  • emilieto
   December 30, 2017 / 10:56 pm

   Hi Johanna! The blouse is from Sandro :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>