BLOMSTERPRINT

6X5A7291fxl

6X5A7300fxl

6X5A7313fxl
Jeg har så lyst til å bli flinkere til å bruke print og farger. Jeg må innrømme at det er litt ut av komfortsonen min. Av en eller annen grunn så trives jeg så godt i nøytrale farger som hvitt, grått og sort. Jeg blir glad av å se andre bruker farger og fine print men jeg føler meg ikke alltid like fin i det selv. Når jeg tok trikken i Oslo tidligere i dag så slo det meg at alle passasjerene hadde på seg sorte jakker. Da kjente jeg på følelsen av at må jeg bli flinkere til å bruke farger.

Det er jo veldig fint og stilrent med sort men det kan også bli en trist farge som tar mye farge fra ansiktet. Så en av mine nyttårsforsett i år må være å bruke mer farger og print! Jeg starter med denne fine kjolen fra Maje!

Jeg håper du har hatt en fin helg og er klar for siste uken før julen starter. Jeg våknet opp med sår hals i dag men håper at jeg klarer å riste det av meg fort.

Jeg har forresten blitt nominert til Vixen Influencer Awards i kategorien beauty. Det er så mange flinke som er nominert sammen med meg og jeg blir veldig glad hvis du synes jeg fortjener en stemme <3 Du kan stemme her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *