UNDERTØY SOM VARMER

ANNONSE

Det er så kjedelig å gå rundt og fryse på denne tiden av året, men jo eldre jeg blir jo mer fornuftige blir jeg også. Tidligere brukte jeg bare ullundertøy på fjellet, men nå har jeg begynt å bruke det i hverdagen også. Det finnes så mye fint ullundertøy som er mykt og deilig. Dette settet fant jeg på Netty i Bergen og det er fra Calida, Settet består av 70% ull og 30% silke, så det både isolerer, stabiliserer og varmer. Jeg er helt allergisk mot ullundertøy som klør, men dette føles så deilig og lett på huden.

Hvis jeg har en genser som klør litt så er jeg også glad i å bruke en ulltopp som dette for å beskytte huden fra den grove genseren. Calida har plagg med blonder som dette men også mer minimalistiske varianter med rene kanter. De har også langermet og singlet i tillegg til t-skjorte som jeg har på meg. Jeg liker å bruke overdelene som enkle topper i hverdagen uten å ha noe over også.

Mangler du noen julegaver så tror jeg alle vil bli glad for noe fint ullundertøy! Du finner Calida på Netty i Bergen. Følg med Netty på deres Instagram, Facebook og nettside for nyheter og spennende tilbud!

1 comment

  • Hei Emilie!

    Jeg lurer bare på om du kunne laget et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine, hvor du finner inspirasjon til å ta bilder og hvilket utstyr du bruker? Hvordan klarer du å få så fine lyse bilder i denne mørke vintertiden ? 🙂

    Du er helt nydelig! God jul til deg og dine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *