1 ÅR MED SYNSAM

ANNONSE6X5A4751fx2l

Synsam har vært en av ambassadørsamarbeidene mine dette året. Det er et samarbeid som jeg har satt utrolig stor pris på! Jeg synes de er en kul bedrift som har et veldig godt utvalg av både briller og solbriller. Synsam har også et eget magasin hvor de blant annet intervjuer inspirerende mennesker, ta en titt på det her. 

De mange spennende merker i tillegg til sine egne House Brands til en fin pris. Jeg synes Synsam har forstått at brillebrukere ønsker å kunne bruke det som et tilbehør så man har et utvalg biller som passer til alle anledninger. Dette har de løst ved å lage fine briller og smarte abonnementsløsninger.
IMG_6797fxl

Jeg har utvidet brillesamlingen min gjennom dette året og jeg har blitt spesielt glad i D. Arnesen, som er en av Synsam sine House Brands. Hvis du lurer på om du trenger briller eller du vil utvide samlingen uten å blakke deg helt så anbefaler jeg å ta turen til Synsam. Se hele utvalget til Synsam her.

1 comment

  • hei, hvilket str har du i gucci beltet? er 78 cm rundt hoftene,, er det sånn at jeg bør ha 85 cm eller 80cm? er det liksom hele beltet eller til smaleste hull? skjønner ikke helt.. takk for hjelp;) heieer på deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *