FAVORITTJAKKEN

6X5A7171fxl

6X5A7149fxl

6X5A7161fxl
Denne jakken er så god! Jeg kjøpte den på Zara like før jul i fjor og den ble så mye brukt gjennom hele vinteren. Det kan være vanskelig å kle seg fint og samtidig holde varmen, men dette er en av de varmeste ytterplaggene jeg har. En klassiker som kommer til å bli i garderoben i mange år fremover. Jeg så noen lignende jakker for en stund siden på Zara sin nettbutikk men de forsvant fort.

Skoene er fra H&M, jeans fra Levis og silketopp fra Ganni. Vesken var et lite impulskjøp sist jeg var i Oslo og besøkte den nye Saint Laurent butikken. Jeg har lenge sett etter en klassisk veske som er tidløs og denne oppfylte alle kriteriene. Så da ble det plutselig en liten luksusgave til meg selv.

Jeg er tilbake i Bergen etter et kort besøk i Oslo. I går var det workshop og julebord med Bonnier, så det var veldig hyggelig. Jeg skal tilbake til Oslo allerede på lørdag, og det blir siste turen for i år. Håper du har hatt en fin dag!

4 comments

  • With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation?
    My website has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is
    popping it up all over the web without my agreement.
    Do you know any solutions to help reduce content from being ripped
    off? I’d truly appreciate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *