MONDAYS

6X5A9264fxl

Jeg håper du har hatt en fin helg! Her i Bergen har vinteren kommet for fullt og snøen har lagt seg på bakken. Det er jo veldig koselig og det hjelper på førjulsstemningen.

Jeg skal få filmet en ny video med skjønne favoritter før jul, det var hyggelig å høre at de månedlige videoene har vært savnet. Det har vært en kaotisk høst og vinter for min del. Det er noe som er personlig og det er ikke noe som jeg kommer til å dele med det første, men jeg vil dere skal vite at det gjør at hodet er ikke alltid på riktig sted.

Mitt hovedfokus på bloggen er skjønnhet og personlig stil, og i slike tider kan det være både godt og vanskelig. Det tror jeg er noe som alle bloggere kan identifisere seg med, det å dele av seg selv uten å tråkke over personlige grenser. Jeg håper at alt roer seg over julen og jeg er klar for å starte det nye året med energi og ny motivasjon.

Jeg håper du har en kjempefin start på mandagen og klarer å senke skuldrene i denne førjulstiden.

english2

I hope you have had a nice weekend! It has been snowing in Bergen and that is wonderful in many ways. We don’t always get to keep the snow, it usually melts away very quickly.

I will be filming a new video with my beauty favorites before Christmas, it was nice to hear that the monthly videos have been missed. I will continue to do them in Norwegian but I will try to add subtitles. This fall and winter has been somewhat chaotic for me. It is something that is personal and I will not be sharing anytime soon, but I want to tell you that my head has not been in the right place. 

My main focus on my blog is beauty and personal style, and in times like these that may be both good and difficult. I think that is something that all bloggers can identify with, sharing without crossing personal boundaries. I hope that everything will calm down these next weeks and I’m ready to start the new year with lots of energy and new motivation.

I hope you have a good start your monday!

2 comments

 • Hi Emilie,

  I’m so sorry to read that you’re dealing with some difficulties at the moment. It’s never fun, but it must be an even more sad feeling that it’s around this time of the year. It should be all lovely and merry. But don’t you worry dear, everything will be all right in the end. Just believe and have faith. <3

  I just wanted to say that you should take you're time and absolutely shouldn't feel the pressure of sharing things you don't want to. In fact, it is good that you set your boundaries!

  I hope everything will be better soon and that you are able to enjoy this time of the year as much as possible!

  Big hug,

  Carian
  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *