DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND

Innlegget er skrevet i samarbeid med Wesselton

6X5A0491fxl

6X5A0495fxl
Det er fint å få/gi gaver som blir tatt vare på og brukt igjen og igjen. Hvem ønsker seg vel ikke diamanter? Det er tidløse smykker som man vil sette pris på gjennom hele livet. Hvis du har vært ekstra snill i år så er det lov å sette et par ekstra fine smykker på ønskelisten. Disse diamantøredobbene er klassiske og elegante, noe som vil vare evig i smykkeskrinet og passe enhver anledning. Øredobbene er fra Wesselton og er 0,30 carat med fargekvaliteten Top Wesselton.

I hele desember så har Wesselton 25 % avslag på alle enstens ørepynt med diamanter. Så her er det bare å legge igjen noen hint.

Diamantringen er også helt nydelig. Den er på 0,45 carat og koster 27199,-. Du kan se flere diamanter på Wesselton sin Instagram.

6X5A0510fxl

6X5A0512-2fxl

Til noen som har alt så er det alltid fint med en ny klokke! Det er et tilbehør på samme måte som smykker og det er gøy å kunne variere. Det populære klokkemerket Swatch kommer fra Sveits og er kjent for sitt fargerike, morsomme og unike design. Klokker som er kjempefine å bruke i hverdagen og til trening! Jeg synes også at klokkene har en kjempefin pris.

Wesselton er en av Norges største forhandlere av Swatch, og en av de nyeste kolleksjonene som er lansert heter Swatch Skin. Samlingen er inspirert av skjønnhet og forventingen om forandring. Swatch Skin er den tynneste klokken som finnes på markedet, den er vektløs og remmen er laget av silikon slik at du ikke kjenner at du har den på armen. Det finnes også en variant med den lenke i mesh som er veldig i vinden akkurat nå. Sjekk ut Swatch for å se hele utvalget.

Jeg kjører en konkurranse på Instagram hvor jeg gir bort to klokker fra Swatch. Delta her.

Ha en fin lørsdagskveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *