ENKEL FESTFRISYRE: WET-LOOK

Festhår_4
Wet-looken er både kul og klassisk, og her gjør det ingenting om du ikke rekker å vaske håret før festen.

En stor hårtendens på catwalken for denne høsten har vært en enkel versjon klassiske wet-looken. Håret er dratt bak på en litt tilfeldig måte og holdes på plass med hjelp av noen gode produkter. Gjerne med litt fall til lengdene. Frisyren er veldig enkel å lage og den kan være kjempekul til fest. Den er også helt super hvis du ikke rekker å vaske håret før festen, for den holder nesten enda bedre hvis håret er litt fett fra før.

Festhår_1l

1. Jeg krøller det øverste laget av håret med en mellomstor krølltang. Har du god tid kan du fint krølle hele håret. Jeg krøller det i ulike retninger for å skape et mer naturlig fall til håret. Setter krøllene seg veldig godt i håret ditt kan du gjerne dra litt i krøllen mens den er varm. Har du glatt hår som meg så holder du heller krøllen i hånden så den får avkjølt seg litt.

Festhår_2l

2. For at håret skal holde seg på plass så kan man bruke flere produkter. Jeg har funnet ut at en volumspray i kombinasjon med hårspray fungerer veldig fint på mitt hår. Du kan også bruke hårvoks eller andre produkter som gir hold. Jeg sprayer håret rundt ansiktet og på toppen av hodet vått med volumsprayen. Hvis du vil ha litt hold og volum bak så kan du tupere litt, bare pass på at overflaten er glatt.

Festhår_3l

3. Når håret er vått så bruker jeg en hårbørste til å gre det bakover. Jeg fester det bak med klemmer så det ikke faller ut mens det tørker. Når det er tørt så går jeg over med mye hårspray så frisyren sitter godt.

Festhår_5l

Frisyren er både klassisk og kul, og ikke minst veldig enkel å lage. Det er også en perfekt frisyre hvis du skal vise frem et par statement-øredobber.

6 Comments

 1. December 8, 2017 / 1:47 pm

  Å, så fint!!!

  kor er øredobbene fra? så lekre!

 2. Amalie Sjørlie
  December 8, 2017 / 6:37 pm

  Hel, Emilie!! Du er SÅ vakker.

  Spørsmål? Kan du i ila. helgen lage et lite innlegg om din iPhone? «Whats on my iPhone?»

  Hvilke apper har du?
  Hvordan har du organisert de?
  Hvilke apper sverger du til?

  Vennligst lag er slikt moro innlegg!
  Du virker så ekstremt organisert.

  Klem fra Hamar <3

 3. Anonymous
  December 8, 2017 / 7:17 pm

  Heisann! Har sett en del ganger på et innlegg som ble lagt ut på costume for en god stund tilbake siden. Den handlet om bh størrelser og du var linket i innlegget. I innlegget stod det blant annet at du hadde liten størrelse rundt midjen, men hadde en stor cup. Jeg har det samme problemet, som gjør det utrolig vanskelig å finne riktig bh som sitter godt og får puppene til å se bra ut. Har du noen tips til butikker, merker eller modeller som du vil anbefale?

 4. Synne
  December 9, 2017 / 11:41 am

  Heisann! Så vakkert! Lurte på om du kunne si hva produktene heter som du bruker på videoen du netopp la ut om festsminke? På forhånd takk.
  Mvh Synne 😊

  • emilieto
   December 11, 2017 / 9:18 am

   Hei Synne! Det skal jeg gjøre :)

 5. Cecilie
  December 21, 2017 / 4:59 pm

  Hei. Må bare si jeg synes du har en utrolig fin farge på håret, blir skikkelig liv i det med de litt lyse partiene. Kan jeg spørre hvordan du får det slik? Striper du det?:)
  God jul!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>