APOCALYPSE RED

6X5A9307-2fxl

6X5A9293fxl

Har du testet ut Infallible Lip Paint fra L’Oréal Paris? Det er en av mine favorittprodukter fra merket, en god blanding mellom lip gloss og leppestift som er så lett å påføre. Apocalypse Red er en dyp rød som går over til bærtoner, fantastisk fin på og veldig behagelig på leppene. Jeg følte for å bruke den da jeg var i Paris tidligere i høst. Siden det var dagtid så valgte jeg å holde øynene litt enkle og fri for maskara.

Har du fått med deg julekalenderen på Instagramstories? Jeg legger ut en ny luke hver dag hvor du kan vinne fine premier, følg med på @emilietommerberg. Håper du har hatt en fin tirsdag!

6 comments

  • Emilie – du er så flott! Elsker brynene dine og håret ditt <3 Vet du har nevnt tidligere at du former brynene dine selv, bruker du en mal til det? Mine er så tynne i enden, så har tidligere farget med henna, men det forsvinner så fort. Og har du er håret ditt stripet med bayalage? Stå på videre, bloggen din er så fin!

    • Tusen takk, E! Så snill du er <3 Jeg farger brynene mine med kolokrem i brunsvart ca en gang i måneden. Jeg har også lite hår i enden av brynene, så jeg bruker Anastasia Dip Brow Pomade for å fylle de inn. Så bruker jeg også en brynsgele for å fremheve de få hårene som er der så det ser mindre tegnet ut 🙂 Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *