GLOW KIT

Innlegget er skrevet i samarbeid med Eleni & Chris

6X5A0340fxl

Jeg er vel ikke den eneste som synes at huden blir litt grå og gusten denne årstiden. Lite dagslys og kulde er ikke akkurat oppskriften på en frisk glød. Heldigvis finnes det produkter som kan hjelpe til! Eleni & Chris har kommet med et eget Glow Kit som inneholder 3 arkmasker og en liten Face Mist. Alt man trenger for å gi huden en boost denne vinteren.

Skandinavian Glow Kit er perfekt å gi som en julegave, venninnegave eller en ekstra fin vertinnegave. Til kr 249 så synes jeg det er en kjempefin introduksjon til Eleni & Chris sine fantastiske produkter.

6X5A0337fxl

Jeg laget en video for ikke så lenge siden med Eleni & Chris sine masker, se den her. Ansiktsmasker er mitt hemmelige våpen før fest eller en viktig dag hvor huden må være på topp. Jeg har alltid en ansiktspray med meg i vesken og jeg bruker den hver dag etter jeg har lagt sminken. Da frisker jeg opp ansiktet og sminken legger seg penere. Face Mist som man får med i Glow Kit har også en kjempepraktisk størrelse så den passer i den minste vesken.

Du finner Skandinavian Glow Kit hos Nikita og HairShop Salonger, og på eleniandchris.com.

2 comments

  • Hei Emilie! Du er så utrolig inspirerende, og alltid like vakker? Jeg lurer så veldig på hvor de svarte snørestøvlene dine med gulldetaljer er fra? Hadde blitt så glad om du ville svare meg. Hilsen Mia ?

  • Hei! Jeg lurer bare på en ting, du har så utrolig vakker hud, og jeg vet du bruker mye forskjellige produkter og ikke nødvendigvis noe fast, men det jeg lurer på er om du alltid har hatt noenlunde samme hud eller om det er noen spesielle behandlinger hos hudpleier eller spesielle produkter/rutiner du følger som du mener har gjort en stor forskjell på huden?
    Setter stor pris på svar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *