SMART HÅRFØNER

Innlegget er skrevet i samarbeid med BaByliss

6X5A0123fxl

Jeg har alltid hatt mye hår og da jeg hadde veldig langt hår så var det et ork bare å føne det. Dermed så fønet jeg det sjeldent helt tørt og stylet det kun ved spesielle anledninger. Nå som jeg har klippet det kortere så synes jeg det er så gøy å kunne frisere det og jeg elsker en klassisk blow dry. Jeg merker derimot at håret mitt blir mer slitt og det er nok fordi jeg har begynt å style det oftere.

Jeg merker en kjempestor forskjell hvis jeg bruker riktige hårprodukter og stylingverktøy. BaByliss har lansert en ny serie som heter Digital Sensor. Det er en ny generasjon med stylingverktøy som er litt smartere og mye mer skånsomt på håret. For skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke ute etter å droppe hårstylingen men den kan alltid forbedres.

6X5A0134fxl

6X5A0237fxl

Hårføneren er vel det jeg og de aller fleste jenter bruker aller mest. Jeg føner det halvveis tørt og så lar jeg tuppene lufttørke eller så føner det helt tørt med en rundbørste. Den sistnevnte gir helt klart en finere resultat med mer glans til håret. Visste du at hårføneren kan også være noe av det mest skadelige vi utsetter håret for? Bruker du en gammel hårføner så tar det mye lengre tid og kan overopphete håret.

Med nyere hårfønere som BaByliss sin Digital Sensor så vil håret bli raskere tørt på en mer skånsom måte. Den smarte hårføneren tilpasser seg tilbehøret og ved hjelp av mer kraftig luft så blir håret fønet uten å skade det. Temperaturen går aldri over 70 C og hårføneren er veldig stille sammenlignet med mange andre hårfønere jeg har hatt gjennom tidene. Jonisk teknologi eliminerer statisk elektrisitet som gjør håret glatt og frizz-free. Jeg synes håret blir glansfult og mindre frizzy med denne hårføneren. Håret ser rett og slett mye sunnere ut!

6X5A0115fxl

Et lite tips er å bruke Cool Shot når man skal føne det sammen med en rundbørste. Først bruker jeg den varme luften når jeg føner håret med børsten og ruller det opp, så går jeg over med Cool Shot mens håret er i børsten for å kjøle det ned og skape en bedre effekt.

Du finner BaByliss Digital Sensor Hairdryer her.

7 comments

 • Hei Emilie!
  Du har så flott blogg 🙂
  Jeg har studert fem lange år ved NTNU nå og har endelig fått skrevet under på arbeidskontrakt. Jeg har fulgt deg lenge og skrevet en liste over produkter og annet du har anbefalt for å kjøpe meg etter første lønning. Jeg gleder meg! Fortsett med det gode arbeidet ditt, det lyser opp en ellers ‘guttedominert’ hverdag der hår, sminke og skjønnhet er ikke-temaer.

  • Tusen takk, Ingrid! Så utrolig hyggelig å høre <3 Gratulerer så mye med gjennomført studie og ny jobb!! Klem Emilie

 • Å, du ser bare like smashing ut på alle bildene – kor er den fine genseren fra?? 🙂
  Høres ut som ein hårføner eg burde hatt, føner det desverre alt for ofte,
  har så tjukt hår så det blir aldri tørt om eg ikkje føner det.
  Håret ditt er bare så vakkert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *