LAKK

6X5A0307FXl

Jeg har brukt disse lakkbuksene fra Bik Bok så mye siden jeg kjøpte de. Mange spør om de er klamme, og jeg kan jo si at buksene puster ikke så mye men det har gått helt fint. Det er helt klart et par bukser man bruker på vinteren og ikke de varme sommermånedene. Det eneste som er litt dumt er at lakkbukser knirker veldig og det kan være litt sjenerende når man går bortover gaten eller handler middag på Kiwi. Jeg søkte det opp på nettet og fant ut at man kunne smøre kokosolje på enkelte områder for å unngå at det knirker. Det fungerte så bra!

6X5A0308fxl

6X5A0318-2fxl

Genserkjolen er fra Zara og den kjøpte jeg i Oslo forrige uke. Den kan fungere fint sammen med strømpebukser også så lenge man passer på at splitten ikke åpner seg for mye. Nå er det ikke lenge igjen til 1. desember og jeg gleder meg så mye til å pynte til jul. Håper du har hatt en fin onsdag!

1 comment

  • Å, den var skikkelig fin – du ser knallfin ut i den!!
    Eg syns ofte det er vanskelig med sko til skinnbukser,lakk,
    fordi eg nesten bare har svarte sko, og ofte blanke skinnsko, syns det kan bli veldig mykje svart skinn..
    kva sko bruker du til disse? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *